דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אנו מבקשים שלא להיכנס למועדון ללא תיאום מראש. במידה ואתם משתמשים במועדון במהלך אירוע מושבי או פרטי אנא וודאו כי כיביתם את החשמל והמזגנים, כי הדלתות נעולות ובמידה ויש מפגעים עדכנו את רחל בחטיזן או כתבו לנו למייל: vaadmekomigimzu @gmail.com

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 17:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

פלאפון הסייר של המושב - 055-8794795 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

מרק חצילים ופלפלים קלויים

מתכון טעים ומעורר עניין - מומלץ לנסות!!

החומרים (ל8-6 מנות)

1 חציל חתוך לקוביות גסות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גסות
2 עגבניות בשלות בינוניות חתוכות לרבעים
2 שיני שום
1 כף קארי
½ כף כמון
½ כף פפריקה מתוקה
מים או ציר ירקות
1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן או 9%  או אלפרו 5% (סויה) ֵ
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
גבעולי טימין טריים להגשה

החומרים לקרם רוקפור-לא חובה...
1 מכל שמנת להקצפה 32%
100 גרם קולאז' מסוג רוקפור אופן ההכנה:

הכנה
1. צולים בתנור חם או בגריל את כל הירקות עם שמן זית עד להשחמה.
2. מעבירים לסיר, מוסיפים את הקארי, הכמון והפפריקה ומערבבים.
3. מוסיפי מים או ציר ירקות כ2 ס"מ מעל לירקות ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים שמנת להקצפה 32% ומעבדים במעבד מזון. מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומשפרים את התיבול.
5. טוחנים במוט או בבלנדר

הכנת קרם רוקפור: (מיותר...)
מקציפים את גבינת הרוקפור עם מכל שמנת מתוקה במעבד מזון עד לקבלת קצפת אחידה.
להגשה: מוסיפים כף קרם רוקפור במרכז ומקשטים בעלי טימין.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים