דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

מרק חצילים ופלפלים קלויים

מתכון טעים ומעורר עניין - מומלץ לנסות!!

החומרים (ל8-6 מנות)

1 חציל חתוך לקוביות גסות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גסות
2 עגבניות בשלות בינוניות חתוכות לרבעים
2 שיני שום
1 כף קארי
½ כף כמון
½ כף פפריקה מתוקה
מים או ציר ירקות
1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן או 9%  או אלפרו 5% (סויה) ֵ
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
גבעולי טימין טריים להגשה

החומרים לקרם רוקפור-לא חובה...
1 מכל שמנת להקצפה 32%
100 גרם קולאז' מסוג רוקפור אופן ההכנה:

הכנה
1. צולים בתנור חם או בגריל את כל הירקות עם שמן זית עד להשחמה.
2. מעבירים לסיר, מוסיפים את הקארי, הכמון והפפריקה ומערבבים.
3. מוסיפי מים או ציר ירקות כ2 ס"מ מעל לירקות ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים שמנת להקצפה 32% ומעבדים במעבד מזון. מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומשפרים את התיבול.
5. טוחנים במוט או בבלנדר

הכנת קרם רוקפור: (מיותר...)
מקציפים את גבינת הרוקפור עם מכל שמנת מתוקה במעבד מזון עד לקבלת קצפת אחידה.
להגשה: מוסיפים כף קרם רוקפור במרכז ומקשטים בעלי טימין.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter