דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 17:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

גספצ'ו (מרק עגבניות קר)

חומרים
2 ק"ג עגבניות, רצוי תמר (אפשר גם בשילוב עגבניות מרוסקות של "טל")
2-3 פלפלים ירוקים, אדומים או צהובים
1 מלפפון
1 בצל גדול
3 שיני שום קלופות
3 כפות שמן זית מאיכות מעולה
1/2 כף חומץ הדרים או מיץ לימון
1 כפית סוכר/סוכרזית
1 קופסה קטנה רסק עגבניות (אופציונלי)
3 כפות פירורי לחם
צרור פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם שמיר, בזיליקום, כוסברה... מה שאוהבים)
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט טבסקו ולאוכלי חריף - מעט יותר (אופציונלי)

אופן הכנה:

1. קולפים את העגבניות. הן לא אוהבות להתקלף, לכן חולטים אותן לדקה במים רותחים ומיד הן נעתרות. קוצצים אותם, מניחים בקערה.
2. חותכים את הירקות, מניחים בקערה.
3. מעבירים בבלנדר או במעבד מזון, בערך שליש מתכולת הקערה בכל פעם, עד שמתקבלת משחה חלקה וניחוחית. מוסיפים את התבלינים. ומערבבים היטב, מצננים היטב, לפחות שעתיים, ומגישים. אפשר להוסיף קרח.
המהדרים מוסיפים לגספצ'ו צלוחיות קטנות ובהם פלחי מלפפונים קטנים, עוד פלפל אדום קצוץ, בצל קצוץ, ביצה קשה וקרוטונים ביתיים.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter