דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אז מה היה לנו בקרנבל פורים העולמי....

המקווה כרגע בשיפוץ. לגבי טבילה בערב שבת: ניתן יהיה לטבול במקווה של פרופ' שוהם בבית משפחת סרי ברחוב הראשון. מותנה בהודעה מראש לאפי גלבוע עד יום חמישי בבוקר על מנת שנוכל לחמם את המים מראש. אחרת המים יהיו קרים!

דרושים מתנדבים לשעת סיפור בספריה, ימי חמישי בשעה 17:00. שיבוץ אצל אילנית רכזת הקהילה 052-7214005

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 16:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

פלאפון הסייר של המושב - 0549153445 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

גספצ'ו (מרק עגבניות קר)

חומרים
2 ק"ג עגבניות, רצוי תמר (אפשר גם בשילוב עגבניות מרוסקות של "טל")
2-3 פלפלים ירוקים, אדומים או צהובים
1 מלפפון
1 בצל גדול
3 שיני שום קלופות
3 כפות שמן זית מאיכות מעולה
1/2 כף חומץ הדרים או מיץ לימון
1 כפית סוכר/סוכרזית
1 קופסה קטנה רסק עגבניות (אופציונלי)
3 כפות פירורי לחם
צרור פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם שמיר, בזיליקום, כוסברה... מה שאוהבים)
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט טבסקו ולאוכלי חריף - מעט יותר (אופציונלי)

אופן הכנה:

1. קולפים את העגבניות. הן לא אוהבות להתקלף, לכן חולטים אותן לדקה במים רותחים ומיד הן נעתרות. קוצצים אותם, מניחים בקערה.
2. חותכים את הירקות, מניחים בקערה.
3. מעבירים בבלנדר או במעבד מזון, בערך שליש מתכולת הקערה בכל פעם, עד שמתקבלת משחה חלקה וניחוחית. מוסיפים את התבלינים. ומערבבים היטב, מצננים היטב, לפחות שעתיים, ומגישים. אפשר להוסיף קרח.
המהדרים מוסיפים לגספצ'ו צלוחיות קטנות ובהם פלחי מלפפונים קטנים, עוד פלפל אדום קצוץ, בצל קצוץ, ביצה קשה וקרוטונים ביתיים.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים