דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 16:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון חורף 19:30 - 21:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0549153445 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

פאי בצל

מתכון מנצח לפאי מעניין, קל להכנה.

חומרים לקלתית:
100 גרם חמאה
2חלמונים
¼כוס חלב
½1כוסות קמח
½ כפית אבקת אפיה

חומרים למלית:
3 כוסות בצל פרוס דק מאוד
75 גרם חמאה
3 גביעי שמנת חמוצה
2 ביצים
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט
לקישוט:
זרעוני קימל
קישוט ע"י זריית מעט פפריקה

ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הבצק במעבד מזון לקבלת כדור.
שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית פאי, דוקרים בכמה מקומות במזלג ואופים כעשר דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, (210 מעלות).
מטגנים את הבצל בחמאה, תוך בחישה, עד שהוא הופך רך וזהוב. (אפשר להכין יום מראש)
מסירים מהאש ומערבבים עם יתר מרכיבי המלית.
שוטחים על הקלתית החצי אפויה
מפזרים מעל זרעוני קימל ופפריקה וממשיכים לאפות עשר דקות בחום גבוה.
מנמיכים מעט את החום, ל180 מעלות, ואופים חצי שעה נוספת עד ארבעים דקות, עד שהפאי מתייצב.

טיפ: מתאים לתבנית פאי 28 או תבנית מרובעת כגודל תבנית חד פעמית סטנדרטית, כך שגובה המלית לא יעלה על 3.5 ס"מ.


מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים