דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 17:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

מרק עגבניות וחציל

אפשר להגיש ליד המרק רצועות פיתה קלויות, וזו ארוחה מחממת לתפארת.

מרק עגבניות וחציל טעים (לשלושה סועדים)

חומרים:
6 שיני שום
3 עגבניות גדולות ורכות
חציל אחד גדול
קופסה קטנה של רסק עגבניות
תבלינים לפי הטעם

אפשרי- קרוטונים/גבינה בולגרית מגורדת- להגשה.

הכנה:
מקלפים וחוצים את שיני השום, וגם את העגבניות (מראש) 
מתחילים לטגן בשמן זית (או אחר, סתם מריח יותר טוב) את שיני השום, מיד מוסיפים את העגבניות,
מפזרים מלח מעל, ומניחים מכוסה על אש קטנה.
מקלפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות.
מוסיפים לעגבניות שכבר הוציאו קצת מיץ, מוסיפים עוד מלח, מערבבים וסוגרים שוב.
נותנים לזה להתבשל יחד, מערבבים מידי פעם, שלא ידבק לסיר.

כשהחצילים התרככו (לא צריך לגמרי, גם תלוי כמה נגמרו המים מהסיר) מוסיפים שתי כוסות מים ואת רסק העגבניות,
מערבבים טוב ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם (מלח אם צריך להוסיף, כמון קצת, פפריקה, אני שמתי קצת סילאן וסוכר כדי לשבור את החמיצות) וטוחנים הכל בבלנדר מוט.


מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter