דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

סורבה פירות

מנה אחרונה (פרווה או חלבי), בהגשה אלגנטית היא "מנצחת" קלה להכנה ואלגנטית.

סורבה פירות
חומרים:
3 ביצים
1 שמנת להקצפה, או  ריץ' -פרווה.
רובו או כולו של מיכל קטן של מיץ מרוכז וקפוא: לימון, פתוזים ,  ליים או מנגו
מעט ליקר פירות בהיר (טריפל-סק או לימונצ'לו)
ביסקויטים פתי בר מפוררים לריפוד התבנית, או פירורי גרהם.
3 כפות סוכר
הכנה:
מקציפים את הביצים תוך בזיקת סוכר לסירוגין, ללא הפרדה עד לקצף יציב
מוסיפים לאותה הקערה את הריץ' וממשיכים להקציף, כשהקצף יציב שופכים את תוכן המיץ המרוכז, ואת הליקר
- מערבבים בכף.
שופכים לתבנית קפיצית 9 אינץ'  מרופדת בביסקויטים שהורטבו קלות במים וליקר
מקפיאים לפחות 6 שעות.
הגשה:
מניחים נייר תחרה על צלחת מוגבהת ברגל, משחררים את מסגרת התבנית ומקשטים בעלי נענע או פרוסות קיוי/פרוסות תפוז או מנגו לפי הטעם של הסורבה. 
מחמאות מובטחות.
מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter