דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אז מה היה לנו בקרנבל פורים העולמי....

המקווה כרגע בשיפוץ. לגבי טבילה בערב שבת: ניתן יהיה לטבול במקווה של פרופ' שוהם בבית משפחת סרי ברחוב הראשון. מותנה בהודעה מראש לאפי גלבוע עד יום חמישי בבוקר על מנת שנוכל לחמם את המים מראש. אחרת המים יהיו קרים!

דרושים מתנדבים לשעת סיפור בספריה, ימי חמישי בשעה 17:00. שיבוץ אצל אילנית רכזת הקהילה 052-7214005

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 16:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

פלאפון הסייר של המושב - 0549153445 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

עוגת שוקולד חמה

אין משהו מנחם יותר מעוגת שוקולד אישית חמה, שמרכזה נוזלי....

חומרים (5-6 מנות):
• 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות.
• 150 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות.
• 2 ביצים.
• 2 חלמונים.
• 4.5 כפות (60 גרם) סוכר.
• 2.5 כפות (16 גרם) קמח מנופה.
הכלים:
5-6 תבניות אישיות לסופלה, חסינות אש בקוטר 9 ס"מ, משומנות.
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. ממיסים את השוקולד עם החמאה בקערת מתכת בינונית מעל לסיר עם אדים.
3. בקערה בינונית אחרת שמים את הביצים, החלמונים והסוכר, מקציפים במטרף ידני לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצקים את תערובת הביצים לאט ובהדרגה לתערובת השוקולד המומס, תוך הקצפה רצופה עד שהתערובת אחידה.
5. מנפים את הקמח מעל התערובת ומקפלים פנימה בעדינות. יוצקים לתבניות עד ל-3/4 גובהן. מניחים את התבניות על תבנית אפיה שטוחה.
6. אופים כ-10 דקות עד שנוצרת קליפה מעל פני העוגה והמרכז עדיין רך מאוד כשלוחצים עליו קלות (הדיוק בזמן האפייה חשוב, לכן אופים קודם תבנית אחת לניסיון כדי לבדוק את זמן האפייה המדויק).
7. מצננים בתבנית על רשת 2-3 דקות, מעבירים סכין קטנה מסביב לשוליים, הופכים מעל לצלחת הגשה ומגישים מייד בליווי קצפת או גלידת ווניל.
הערה:
אפשר להכין מראש ולשמור במקרר, ולאחר מכן להביא לטמפרטורת החדר ולאפות ממש לפני ההגשה.
מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים