דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אנו מבקשים שלא להיכנס למועדון ללא תיאום מראש. במידה ואתם משתמשים במועדון במהלך אירוע מושבי או פרטי אנא וודאו כי כיביתם את החשמל והמזגנים, כי הדלתות נעולות ובמידה ויש מפגעים כתבו לנו למייל: vaadmekomigimzu @gmail.com

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

פלאפון הסייר של המושב - 055-8794795 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

עוגת גזר ואננס-מיכל מוזס-"עוגת השבוע", לאשה

רכיבים:
1/2 1 כוסות שמן צמחי
3/4 כוסות סוכר
4 ביצים טרופות קל במזלג
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 1 כפיות סודה לשתיה
3/4 כפית קינמון טחון
2 כוסות גזר קלוף מגורר דק
1 כוס אננס (טרי או משומר ומסונן) קצוץ
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/2 כוס צימוקים
לציפוי (לא חובה)
3/4 כוס (150 גרם) אבקת סוכר
350 גרם גבינת שמנת טבעית
1 כף מיץ תפוזים
1 כפית קליפת תפוז, מגוררת
1 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה רכה
אופן הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני -נמוך (160) ומשמנים 2 תבניות אינגליש קייק
2. שמים את השמן והסוכר בקערת מערבל ומקציפים כדקה. יוצקים פנימה בהדרגה ותוך כדי הקצפה את הביצים הטרופות וממשיכים להקציף כ 4 דקות עד שנוצר קרם אחיד תפוח ובהיר.
3. שמים את הקמח, המלח, אבקת האפיה והקינמון בקערה גדולה ומערבבים ידנית. מוסיפים את התערובת לקרם הביצים ומערבבים. מוסיפים את הגזר, האננס והאגוזים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
4. אופים כ 50 דקות עד שהעוגה מזהיבה, קיסם שננעץ במרכזה יוצא נקי ודפנותיה נפרדות מהתבנית. מצננים מעט, מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים לגמרי.
הכנת הציפוי
מקציפים את כל החומרים עד שנוצר קרם אחיד. מקררים מספר שעות (או לילה) במקרר. מורחים על העוגה. מקשטים בפתיתי קוקוס.
מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים