דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

סינייה חצילים

מתכון בריא וטעים באדיבות המסעדה ובית הקפה "מטעים" בגני הנדיב

לתבנית 24

כוס בורגול גס שטוף
2 כוסות מים קרים
2 חצילים גדולים שרופים על האש ומקולפים
כוס טחינה גולמית מעורבבת עם כוס וחצי מים קרים, מיץ משני לימונים, כפית שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם.
50 גרם חמוציות, 50 גרם פיסטוק קצוץ, 1 בצל קצוץ מטוגן.

הכנה:
להשרות את הבורגול במים קרים לחצי שעה (עד ריכוך). לסנו ולתבל במלח פלפל שום כתוש ושמן זית.
לפזר בתחתית התבנית ולהדק.
לתבל את החציל במלח פלפל ולפזר באופן אחיד על הבורגול.
לערבב את הטחינה עם יתר המרכיבים ולפזר על החציל.
לאפות בתנור חם (180)עד להשחמה.
לפזר מעל פיסטוק חמוציות ובצל מיד עם ההוצאה מהתנור.
לעטר בעלי בייבי ובצל סגול מתובלים בשמן זית ומיץ לימון.

מנה מלאה לארבעה
מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter