דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אנו מבקשים שלא להיכנס למועדון ללא תיאום מראש. במידה ואתם משתמשים במועדון במהלך אירוע מושבי או פרטי אנא וודאו כי כיביתם את החשמל והמזגנים, כי הדלתות נעולות ובמידה ויש מפגעים עדכנו את רחל בחטיזן או כתבו לנו למייל: vaadmekomigimzu @gmail.com

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 17:30, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

פלאפון הסייר של המושב - 055-8794795 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

סינייה חצילים

מתכון בריא וטעים באדיבות המסעדה ובית הקפה "מטעים" בגני הנדיב

לתבנית 24

כוס בורגול גס שטוף
2 כוסות מים קרים
2 חצילים גדולים שרופים על האש ומקולפים
כוס טחינה גולמית מעורבבת עם כוס וחצי מים קרים, מיץ משני לימונים, כפית שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם.
50 גרם חמוציות, 50 גרם פיסטוק קצוץ, 1 בצל קצוץ מטוגן.

הכנה:
להשרות את הבורגול במים קרים לחצי שעה (עד ריכוך). לסנו ולתבל במלח פלפל שום כתוש ושמן זית.
לפזר בתחתית התבנית ולהדק.
לתבל את החציל במלח פלפל ולפזר באופן אחיד על הבורגול.
לערבב את הטחינה עם יתר המרכיבים ולפזר על החציל.
לאפות בתנור חם (180)עד להשחמה.
לפזר מעל פיסטוק חמוציות ובצל מיד עם ההוצאה מהתנור.
לעטר בעלי בייבי ובצל סגול מתובלים בשמן זית ומיץ לימון.

מנה מלאה לארבעה
מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים