|
|
|
חדשות ומבזקים
|
|
|
סלט מגוון ובריא
מנה עשירה בויטמינים ובחלבון מהצומח . אפשר להגיש חם או קר כתוספת או כמנה עיקרית
חומרים שתי כווסת תערובת של בורגול, עדשים כתומות וקינואה בצל סגול קצוץ 2 כפיות שמן קוקוס ירקות חתוכים איך שרוצים (עדיף פסים) :2 גזרים 2 קישורים, פלפל אדום וצהוב, סלסלת פטריות שלמות או חצויות חצי כוס אפונה טריה או מופשרת אופציה: שקדים פרוסים חמוציות או פטרוזיליה קצוצה הכנה: משרים את החומרים היבשים כ 10 דקות במים פושרים ושוטפים מקפיצים ומאדים את הבצל בשמן הקוקוס כ - 5 דקות מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה + שתי כוסת מים ואת תערובת הקטניות וכו ,מביאים לרתיחה ומבשלים עד לאידוי המים באש בינונית. מוסיפים את האפונה + מלח אטלנטי ומבשלים 5 דקות נוספות ו מגישים חם או קר
בתיאבון
|
|