דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
הפנינג יום המעשים הטובים 2019

המקווה כרגע בשיפוץ. טבילה בערב שבת: ניתן לטבול במקווה של פרופ' שוהם בבית משפחת סרי ברחוב הראשון. מותנה בהודעה מראש לנורית מוהבן 050-317-7007 עד יום חמישי בבוקר על מנת שנוכל לחמם את המים מראש. אחרת המים יהיו קרים! מחיר הטבילה 50 שח לצרכי ניקוי וחימום.

דרושים מתנדבים לשעת סיפור בספריה, ימי חמישי בשעה 17:00. שיבוץ אצל אילנית רכזת הקהילה 052-7214005

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

פלאפון הסייר של המושב - 0549153445 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

סלט מגוון ובריא

מנה עשירה בויטמינים ובחלבון מהצומח . אפשר להגיש חם או קר כתוספת או כמנה עיקרית

חומרים
שתי כווסת תערובת של בורגול, עדשים כתומות וקינואה
בצל סגול קצוץ
2 כפיות שמן קוקוס
ירקות חתוכים איך שרוצים  (עדיף פסים) :2 גזרים 2 קישורים, פלפל אדום וצהוב,
סלסלת פטריות שלמות או חצויות
חצי כוס אפונה טריה או מופשרת
אופציה:
שקדים פרוסים חמוציות או פטרוזיליה קצוצה
 
הכנה:
משרים את החומרים היבשים  כ 10 דקות במים פושרים ושוטפים
מקפיצים ומאדים את הבצל בשמן הקוקוס כ - 5 דקות
מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה + שתי כוסת מים ואת תערובת הקטניות וכו ,מביאים לרתיחה ומבשלים עד לאידוי המים  
באש בינונית.
מוסיפים את האפונה + מלח אטלנטי ומבשלים 5 דקות נוספות  ו
מגישים חם או קר

בתיאבון

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים