דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

סלט מגוון ובריא

מנה עשירה בויטמינים ובחלבון מהצומח . אפשר להגיש חם או קר כתוספת או כמנה עיקרית

חומרים
שתי כווסת תערובת של בורגול, עדשים כתומות וקינואה
בצל סגול קצוץ
2 כפיות שמן קוקוס
ירקות חתוכים איך שרוצים  (עדיף פסים) :2 גזרים 2 קישורים, פלפל אדום וצהוב,
סלסלת פטריות שלמות או חצויות
חצי כוס אפונה טריה או מופשרת
אופציה:
שקדים פרוסים חמוציות או פטרוזיליה קצוצה
 
הכנה:
משרים את החומרים היבשים  כ 10 דקות במים פושרים ושוטפים
מקפיצים ומאדים את הבצל בשמן הקוקוס כ - 5 דקות
מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה + שתי כוסת מים ואת תערובת הקטניות וכו ,מביאים לרתיחה ומבשלים עד לאידוי המים  
באש בינונית.
מוסיפים את האפונה + מלח אטלנטי ומבשלים 5 דקות נוספות  ו
מגישים חם או קר

בתיאבון

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter