דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| נוער| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
תזכורת - מידי שבת אחה"צ, כעת בשעה 18:00, מתקיים שיעור לנשים בפרשת השבוע. השיעור ניתן לסירוגין על ידי שרה מרקוביץ ותמר כהן.

שעות פתיחת המקווה בשעון קיץ 20:30 - 22:00. במוצאי שבת שעה אחרי צאת שבת למשך שעה וחצי. ביום שישי לקבוע עם אפי גלבוע.

לעדכון מספרי הטלפונים, ניידים, מיילים באתר נא לפנות למשה לנגר במייל gimzo.phone@gmail.com

פלאפון הסייר של המושב - 0558794795 (בשעות הלילה).

אוספים תרופות שאינן בשימוש - כדורים בעיקר - גם אלו שפג תוקפן! התרופות נבדקות ונתרמות לחולים שאין ידם משגת. אפשר להעביר ליהושע גולדרינג. תודה רבה ורפואה שלמה.

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, מש"ק ליאור נוח. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0506277958.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

קראמבל תפוחים עם קוואקר

קראמבל תפוחים הוא קינוח שקשה לסרב לו. קראמבל זו מנה של ניגודים ולכן היא כל כך נהדרת. פריכות הקראמבל ונימוחות התפוחים, טעמים חמצמצים ומתוקים, חם וקר (כי הכי טעים לאכול את הקינוח עם קצפת או גלידה). כנראה שלא סתם אומרים שניגודים נמשכים!!

1 כוס קמח לבן

5 כפות קוואקר 

1/2 כוס סוכר חום

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות או שמן נייטרלי

 

לתפוחים:

6 תפוחים ירוקים חמצמצים חתוכים לקוביות עם הקליפה

50 גר׳ חמאה או שמן

½ כוס צימוקים

1 כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

תהליך הכנה
1.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2.הכנת הקראמבל: מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים קוביות חמאה ובעזרת הידיים מתחילים לערבב ולפורר את החמאה אל תוך הקמח עד שנוצר מרקם פירורי.
3.להכנת המלית: במחבת גדולה, ממיסים את החמאה עם הסוכר והקינמון. מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומערבבים. מבשלים את התפוחים בחמאה למשך 5 דקות.
4.מעבירים את התפוחים לתבנית גדולה או תבניות אישיות עד ל-3/4 גובה.
5.מפזרים את פירורי הבצק מעל התפוחים.
6.אופים למשך כ-40 דקות או עד שהמאפה זהוב.
7.מגישים חם עם גלידת וניל או קצפת.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים
Site Meter