דף הבית| ועדות| לוח מודעות| לוח נדל"ן| מזל טוב| לוח אירועים| סניף| טלפונים| עסקים| לזכרם| צור קשר| English

חדשות ומבזקים
אנו מבקשים שלא להיכנס למועדון ללא תיאום מראש. במידה ואתם משתמשים במועדון במהלך אירוע מושבי או פרטי אנא וודאו כי כיביתם את החשמל והמזגנים, כי הדלתות נעולות ובמידה ויש מפגעים כתבו לנו למייל: vaadmekomigimzu @gmail.com

חברי ועדת מוגנות מושב גימזו

איסוף תרופות שאינן עוד בשימוש עבור ארגון "חברים לרפואה" המסייע לחולים נזקקים . האיסוף ופרטים נוספים אצל ציפי ברונפלד 0507881009. תודה.

פלאפון הסייר של המושב - 055-8794795 (בשעות הלילה).

שוטר קהילתי האחראי על גמזו, שלומי. ניתן להתקשר אליו ישירות במקרה הצורך. פלאפון 0505070310.

מספרי הטלפון לפתיחת השערים באחריות חנוך אורן לכל עדכון או שינוי במספר הטלפון צרו קשר בדוא"ל: gimzo.gate@gmail.com.

קראמבל תפוחים עם קוואקר

קראמבל תפוחים הוא קינוח שקשה לסרב לו. קראמבל זו מנה של ניגודים ולכן היא כל כך נהדרת. פריכות הקראמבל ונימוחות התפוחים, טעמים חמצמצים ומתוקים, חם וקר (כי הכי טעים לאכול את הקינוח עם קצפת או גלידה). כנראה שלא סתם אומרים שניגודים נמשכים!!

1 כוס קמח לבן

5 כפות קוואקר 

1/2 כוס סוכר חום

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות או שמן נייטרלי

 

לתפוחים:

6 תפוחים ירוקים חמצמצים חתוכים לקוביות עם הקליפה

50 גר׳ חמאה או שמן

½ כוס צימוקים

1 כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

תהליך הכנה
1.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2.הכנת הקראמבל: מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים קוביות חמאה ובעזרת הידיים מתחילים לערבב ולפורר את החמאה אל תוך הקמח עד שנוצר מרקם פירורי.
3.להכנת המלית: במחבת גדולה, ממיסים את החמאה עם הסוכר והקינמון. מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומערבבים. מבשלים את התפוחים בחמאה למשך 5 דקות.
4.מעבירים את התפוחים לתבנית גדולה או תבניות אישיות עד ל-3/4 גובה.
5.מפזרים את פירורי הבצק מעל התפוחים.
6.אופים למשך כ-40 דקות או עד שהמאפה זהוב.
7.מגישים חם עם גלידת וניל או קצפת.

מושב גמזו   מיקוד 73130  טלפון: 08-9285868   E-mail
israelbiz- בניית אתרים