חומרים
6 ביצים מופרדות.
1.5 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כף קוניאק
1/2-3/4 כוס מיץ תפוזים (עדיף טבעי)
1 חבילה אבקת אפיה
2 כוסות גדושות קמח רגיל
כך עושים
להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר.
לערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר .
להוסיף 2 סוכר וניל. 3/4 כוס שמן.1 כף ברנדי.
להוסיף לסירוגין 1/2 כוס מיץ תפוזים .
1 חבילה אבקת אפיה, 2 כוסות קמח. לערבב .
לאחד הכול יחד.
לשמן תבנית עגולה עם חור באמצע ( תבנית כמו של פעם) מיוחדת בעלת זיזים. לאפות שעה
ורבע בחום של 150 מעלות צלזיוס.
להוציא מהתנור ומיד להפוך את התבנית כלפי מטה
על ניר אפייה על מנת שהעוגה לא תיפול.
בתאבון ובשמחות.